Ansikte, Händer, Fötter

För att våra terapeuter ska kunna ge dig både din önskade tid och den behandling du valt, bör vi ha din bokning i god tid innan ankomst.

Pevonia Hydraglow Ansiktskur – Nyhet!

Frigör din huds naturliga glöd! Ger huden jämnare yta, minimerar rynkor och linjer och minskad pigmentering. Ger fuktighet och en strålande lyster. Rengöring, peeling med mild lactosyra, massage, mask, ögongelé och ansiktskräm. Massage armar och händer.
När du vill känna dig extra fin! Engångsbehandling eller som kur.
60 min. 990 kr

Mannens Ansiktskur- Nyhet!

50 minuters underbar omtanke med produkter från Pevonia som är speciellt utformade för män. Rengöring, peeling, välgörande Propolis, mask, ögonkräm, ansiktskräm och avstressande massage av ansikte, hårbotten, armar och händer. Mmmmmm.
50 min. 895 kr

Vår Ansiktskur

En effektiv och avslappnande ansiktskur, där vi använder produkter med mycket örter. Kuren innehåller rengöring med efterföljande peeling, mask, serum, kräm, ögoncreme samt en skön ansikts-och hårbottenmassage och en härlig arom och handmassage. Passar kvinna som man.
50 min. 895 kr

Lätt Ansiktskur

En lite kortare, skön och avslappnande ansiktskur där vi använder produkter med mycket örter. Kuren innehåller rengöring med efterföljande peeling, serum och kräm samt en skön ansikts och och hårbottenmassage.
30 min. 550 kr

Huvud och Hand

En behaglig massage av dina händer, armar , dekolletage, ansikte och hårbotten.
30 min. 550 kr

Fina Fötter

En skön fotbehandling bestående av varmt mjukgörande fotbad med efterföljande peeling och som avslutning en härlig massage av dina fötter och ben.
Observera att detta inte är en medicinsk fotvård!
30 min. 550 kr

Silkeslena Fötter

Först får du njuta med fötterna i ett mjukgörande fotbad med efterföljande peeling. Därefter appliceras en skön fotmask som får verka en stund.
Sist en avstressande massage för fötter och underben med tension relief gel för att lösa upp spänningar, samt en underbar fotcreme som avslutning.
Observera att detta inte är en medicinsk fotvård!
40 min. 795 kr