Aquaträning

Vattenträningen lånar moment från olika träningsformer såsom styrketräning, pilates, kundalini- och yinyoga. Passet börjar och slutar med flex (stretching) och medveten andning. Passet innehåller även cirkelträning, styrketräning och vattenlekar. Musiken är noga utvald för att passa träningens delmoment. Kreativa Carina Nibér som håller i passen, har erfarenheter från flera olika vattensporter och träningsformer. Hon har tidigare lett Aquaträning på Bali.

Aqua Flex är en lustfylld vattenträning i lugnt meditativt tempo. Här är det fokus på flexibilitet, balans och rörlighet. Vi använder  yoga- och pilates-inspirerade övningar samt lätta styrkeövningar. Passar främst 65 + men är öppen för alla över 14 år. Musik: yogamusik med harpa och fågelkvitter.

Aqua Styrka är en intensiv och lustfylld vattenträning för träningsvana vuxna. Passet innehåller aerobisk träning, styrketräning med vattenredskap och cirkelträning med valfri lätt eller svår övning. Från 18 år och uppåt. Musik: Motown/disco hits samt avslutning med yogamusik.

Bokning sker på  info@kivikshotell.se eller 0414 70075