Förrätter
Krämig räkbakelse med rökt lax, toppad med löjrom.
Serveras med örtig sallad och kavring
265 kr
Österlensparris serveras med klassisk hollandaisesås och finhackad lök
185 kr
Varmrätter
Lamm från Brösarp, marinerat i rosmarin och vitlök.
Serveras med rödvinsås och krämig potatiskaka
355 kr
Örtrimmad torskrygg med skirat smör och pepparrot.
Serveras med dillkryddad potatispuré och sommarmorot
345 kr
Grön ärtrisotto kryddad med mynta, serveras med riven herrgårdsost
295 kr
Dessert
Vaniljglass med färska jordgubbar och syltade rabarber
155 kr
Créme brulée samt karamelliserade äpplen
145 kr
Ostbricka med tre ostar från lokala gårdar samt marmelad
165 kr
Paketpris
Trerättersmeny, Kockens val: 695 kr/person
Vinpaket till trerätters: 495 kr/person
Alkoholfritt dryckespaket till trerätters: 275 kr/person
med reservation för ändringar