Förrätter
Krämig räksoppa serveras med en pannacotta på färska räkor och dill
210 kr
Carpaccio på nöt med tryffelmajonäs, rostade pinjenötter samt riven parmesan
185 kr
Varmrätter
Smörstekta rödbetor med fänkål, chevre, pinjenötter samt ruccola
295 kr
Ugnsbakad torskrygg, serveras med sauterad tardivosallad och hasselnötter, jordärtskockspuré samt munggroddar och vitvinssås
345 kr
Vitlök och timjansmarinerad hjort, smörstekt svamp och haricoverts, ugnbakad tomat toppad med vintertryffel serveras med Pommes Anna och en rödvinssky
355 kr
Dessert
Hemgjord chokladglass med hallonmousse, rostad vitchoklad samt hallonkrisp
155 kr
Kiviks äpplekompott med kolakross, vaniljgrädde och färska bär
125 kr
Osttallrik, med tre sorters ost serveras med äpplemarmelad samt fröknäcke
165 kr
med reservation för ändringar
Kvällens 3-rätters meny (kockens val): 695 kr/person
Alkoholfritt paket till kvällens meny: 275 kr/person
Vinpaket till kvällens meny: 495 kr/person