Yoga

Vår önskan är att erbjuda dig en skön start på dagen. Ingen vana av yoga behövs på våra pass. Lediga kläder och egen vattenflaska om du önskar. Vi tillhandahåller Yogamattor, handdukar och filtar.

Lördagen den 24 september
08.00-09.00, Sensing Yoga – med Åsa

Oktober

Lördagar
08.30-09.30, Sensing Yoga – med Åsa
12.00-13.00, Polaritets Yoga – med Anita

Söndagar
08.30-09.30, Sensing Yoga – med Åsa

Sensing Yoga
Sensing Yoga är en rörelseform som kommer ur vår förmåga och kroppsliga rätt att ta tillbaka våra medfödda rörelser som kommer djupt inifrån oss själva. Sensing är naturligt, mjukt och kravlöst och är alltid på DIN kropps villkor. Det är när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår bindväv, vi återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi påverkar också vår vagusnerv att lära sig att börja självreglera för att kunna hanteras stress och trauman bättre.

Polaritets Yoga
Polaritets Yoga har inte statiska rörelser som kan finnas i andra Yoga former. Den ökar och frisläpper energin i kroppen, man startar sin egen energi generator. Vi töjer vissa muskler runt lederna och frigör energin med töjningar, ljud och rörelse. Alla dessa rörelser har en hälsobringande effekt på kroppen som startar sin självläkningsprocess.

Förbokas senast dagen innan kl 16.00

Pris: 100 kr/pass, betalas i receptionen
Max 8 pers/pass

Ingår för hotellets gäster i mån av plats!