Hitta hit

Bil Kör väg E65 till Ystad. Sväng av på väg 19 mot Kristianstad och följ till Brösarp där man svänger av på väg 9 mot Kivik/Simrishamn. I norra Kivik svänger man ner till vänster på Moriabacken. Hotellet ligger på den andra tomten på vänster sida.

Tåg/Buss Ta flygbussen till Malmö C och byt till tåget mot Simrishamn Station. Vidare med bussen mot Kristianstad, Skåneexpressen 3 och gå av på hållplatsen Agdelundsvägen i Kivik. Från hållplatsen tar det bara två minuter att gå till hotellet.

Tåg från Malmö C till Simrishamns Station där man byter till buss mot Kristianstad, Skåneexpressen 3 och går av på hållplatsen Agdelundsvägen i Kivik. Från hållplatsen tar det bara två minuter att gå till hotellet.

Bil Kör väg 11 mot Simrishamn till Tomelilla. Ta av mot Kristianstad på väg 19 och följ till Brösarp där man svänger av på väg 9 mot Kivik/Simrishamn. I norra Kivik svänger man ner till vänster på Moriabacken. Hotellet ligger på den andra tomten på vänster sida.

Tåg till Malmö C och sedan tåg vidare till Simrishamn station där man byter till buss mot Kristianstad, Skåneexpressen 3 och går av på hållplatsen Agdelundsvägen i Kivik. Från Hållplatsen tar det bara två minuter att gå till hotellet.

Flyg till Malmö Airport och sedan vidare med flygbuss till Malmö C. Där byter man till tåget mot Simrishamn Station där man tar bussen mot Kristianstad, Skåneexpressen 3 och går av på hållplatsen Agdelundsvägen i Kivik. Från hållplatsen tar det bara två minuter att gå till hotellet.

Bil Följ E6 mot Helsingborg/Malmö. I höjd med Laholm följer man skyltning Hässleholm väg 24. Utanför Hässleholm svänger man mot Kristianstad på väg 21 och därefter följer man E22 mot Malmö. I Nöbbelöv sväng vänster på väg 9/19 mot Ystad/Simrishamn som man följer till Brösarp och väl där är det skyltat Kivik. I norra Kivik sväng ner till vänster på Moriabacken. Hotellet ligger på den andra tomten på vänster sida.

Tåg till Hässleholm där man byter till tåget mot Kristianstad. I Kristianstad byte till buss, Skåneexpressen 3 mot Simrishamn till hållplatsen Agdelundsvägen i Kivik. Från hållplatsen tar det bara två minuter att gå till hotellet.

Flyg till Kristianstad-Österlen Airport. Från flygplatsen är det en kort promenad till väg 9/19 där man tar bussen, Skåneexpressen vidare till Kivik Agdelundsvägen. Från hållplatsen tar det bara två minuter att gå till hotellet.

Bil E4 mot Helsingborg. I Markaryd tar man av på väg 117 mot Hässleholm. Utanför Hässleholm svänger man mot Kristianstad på väg 21 och därefter följer man E22 mot Malmö. I Nöbbelöv sväng vänster på väg 9/19 mot Ystad/Simrishamn som man följer till Brösarp och väl där är det skyltat Kivik. I norra Kivik sväng ner till vänster på Moriabacken. Hotellet ligger på den andra tomten på vänster sida.