Ansikte, händer och fötter

Önskar du boka behandling?

För att våra terapeuter ska kunna ge dig både din önskade tid och den behandling du valt, bör vi ha din bokning i god tid innan ankomst.

Pevonia Hydraglow Ansiktskur ​

Frigör din huds naturliga glöd! Ger huden jämnare yta, minimerar rynkor och linjer och minskad pigmentering. Ger fuktighet och en strålande lyster. Rengöring, peeling med mild lactosyra, massage, mask, ögongelé och ansiktskräm. Massage armar och händer.
När du vill känna dig extra fin! Engångsbehandling eller som kur.
60 min. 990 kr

Mannens Ansiktskur

50 minuters underbar omtanke med produkter från Pevonia som är speciellt utformade för män. Rengöring, peeling, välgörande Propolis, mask, ögonkräm, ansiktskräm och avstressande massage av ansikte, hårbotten, armar och händer. Mmmmmm…
50 min. 895 kr
Tillägg: Portömning, 15 min. 150 kr

Vår Ansiktskur

En effektiv och avslappnande ansiktskur, där vi använder produkter med mycket örter. Kuren innehåller rengöring med efterföljande peeling, mask, serum, kräm, ögoncreme samt en skön ansikts-och hårbottenmassage och en härlig arom och handmassage. Passar kvinna som man.
50 min. 895 kr
Tillägg: Portömning, 15 min. 150 kr

Lätt Ansiktskur

En lite kortare, skön och avslappnande ansiktskur där vi använder produkter med mycket örter. Kuren innehåller rengöring med efterföljande peeling, serum och kräm samt en skön ansikts och och hårbottenmassage.
30 min. 550 kr
Tillägg: Portömning, 15 min. 150 kr

Microneedling

En djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Rengöring, mild enzympeeling, serum och micro needling penna, frystorkad collagen mask. Behandlar effektivt ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor.

Ansikte: 50 min. 1.395 kr
Kur på 3 ggr: 1.395+1.395+1.046 (ca 25% på sista behandlingen)

Ansikte, hals, dekolletage: 70 min. 1.595 kr
Kur på 3 ggr: 1.595+1.595+1.196 (ca 25% på sista behandlingen)

Huvud och Hand

En behaglig massage av dina händer, armar , dekolletage, ansikte och hårbotten.
30 min. 550 kr

Fina Fötter

En skön fotbehandling bestående av varmt mjukgörande fotbad med efterföljande peeling och som avslutning en härlig massage av dina fötter och ben.
Observera att detta inte är en medicinsk fotvård!
30 min. 550 kr

Silkeslena Fötter

Först får du njuta med fötterna i ett mjukgörande fotbad med efterföljande peeling. Därefter appliceras en skön fotmask som får verka en stund.
Sist en avstressande massage för fötter och underben med tension relief gel för att lösa upp spänningar, samt en underbar fotcreme som avslutning.
Observera att detta inte är en medicinsk fotvård!
40 min. 795 kr

Tycker du om våra produkter?​

Du vet väl att du kan köpa med dig hem många av de härliga produkterna som vi använder i våra behandlingar!
Vi använder naturkosmetik och sköna naturliga oljor och dofter – ekologiskt så mycket som möjligt!