Aquaträning

Aquaträningen på Kiviks Hotell är en modern form av vattengympa och lånar moment från olika träningsformer såsom styrketräning, pilates, kundalini- och yinyoga. Passet börjar och slutar alltid med flex/stretching och medveten andning. Musiken är noga utvald för att passa träningens delmoment. Kreativa Carina Nibér som håller i passen, har erfarenheter från flera olika vattensporter och träningsformer. Hon har tidigare lett Aquaträning på Bali.

I september startar vi kurserna igen.
Aqua Styrka: Start 2/9. Måndagar 17.15 och 18.30. 
Aqua Flex: Start 6/9. Fredagar 9.15 och 10.45.
Pris: 1300 kr, 8 ggr

Aqua Styrka är en intensiv och lustfylld vattenträning för träningsvana vuxna. Passet innehåller bla aerobisk träning, tabata med vattenboxning och styrketräning med vattenredskap. Från 18 år och uppåt. Vi tränar till 60-, 70-, 80-tals hits och avslutar med yogamusik.

Aqua Flex är en lustfylld vattenträning i lugnt och meditativt tempo. Här är det fokus på flexibilitet, balans och rörlighet. Vi tränar på lekfulla övningar som Svanen, Sjöhästen och Delfinen samt lätta styrkeövningar och cirkelträning. Passar främst 65 + men är öppen för alla över 14 år. Vi tränar i ett lugnt tempo till yogamusik med harpa och fågelkvitter.

Boka på info@kivikshotell.se eller 0414-700 75