Hawaiianska behandlingar

Önskar du boka behandling?

För att våra terapeuter ska kunna ge dig både din önskade tid och den behandling du valt, bör vi ha din bokning i god tid innan ankomst.

Hawaiian Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi handlar om att integrera kropp, sinne och själ och att ”beröra med kärleksfulla händer från hjärta till hjärta”. Ho’oponopono, dvs ställa tillrätta det som kommit ur balans samt förlåtelse är starka inslag i denna livsfilosofi för att nå balans (pono) och uppnå ett bestående helande och en hel människa.

Terapeuten använder sina händer, armar och armbågar i allt ifrån en mjuk till en mera ”energisk” massage. Det är en djupverkande helkroppsmassage med inslag av stretching som hjälper till att knyta ihop alla kroppens delar för att skapa en helhet. Fysiskt lättar det på muskelsmärtor, ökar cirkulationen, hjälper till med att lösgöra slaggprodukter samt främjar avslappning och välbefinnande.
60 min/1090 kr

Hawaiian Spa Ritual

Låt de sensuella och lugnande krafterna från våra Hawaiianska produkter skapa avslappning och låta din inre skönhet komma fram. Vi börjar med en kroppspeeling med mjukgörande eteriska oljor och Hawaiianskt socker, kokosnötolja och mango smör, för att peela bort gammal hud och ge din hud ny energi och näring.

Du väljer mellan Pikake, Kokee, Mango Nectar och Plumeria. Efter en dusch får du en skön och avslappnande helkroppsmassage med en härlig olja i den doft du valt till tonerna av rogivande Hawaiiansk musik.
50 min/1090 kr

Hawaiian Flower Soak & Spa Ritual

När du vill unna dig själv eller någon annan – eller båda – det där alldeles speciella…Välj mellan dofterna Mango Nectar, Kokee, Pikake och Plumeria.

Kryp ner i ett härligt lyxigt bad (30 min) innehållande Hawaiianskt havs salt, röd Alaea lera från Hawaii, Aloe vera, Macadamia, Jojoba och Kukui nöt, alger och Hawaiianska Hydrosoler (destillat från blommor och växter). Vi serverar en läskande dryck och efter ditt bad följer en lång härlig Spa Ritual för hela dig.

Det blir en skön kroppspeeling samt efterföljande helkroppsmassage med vald olja i samma doft som ditt bad.
När du kommit till ro efter massagen får du en ansiktskur med Hawaiianska preparat fulla med antioxidanter av Hawaiianska kaffebär. Förutom rengöring och härlig massage av ansikte, hårbotten och dekolletage appliceras en djupverkande lermask med Hawaiiansk lera och ingefära. Efter masken, en dos rent kaffebärs extrakt som får verka en stund innan den härliga kaffekrämen slutligen appliceras.
120 min/1790 kr/2 personer 3380 kr. Gemensamt bad men behandlingar sker i separata rum

Tycker du om våra produkter?​

Du vet väl att du kan köpa med dig hem många av de härliga produkterna som vi använder i våra behandlingar!
Vi använder naturkosmetik och sköna naturliga oljor och dofter – ekologiskt så mycket som möjligt!