Hotellet

Boka ett rum, checka in och njut!

Du hittar vårt hotell uppe på höjden över den äldre delen av Kivik med, vad vi tycker, Österlens vackraste utsikt. Att se solen stiga upp ur havet i den stilla morgonen är som balsam för själen. Att bara sitta och blicka mot horisonten och låta tankarna vaggas av vågorna är ren meditation.

Vi har 32 rum, varav fyra sviter, en smakfull restaurang, ett vilsamt SPA och tre konferenslokaler. Hotellet består av tre unika byggnader, varav den äldsta ursprungliga hotellbyggnaden är över 100 år gammal och var ett givet val för kungligheter under 30-talets somrar. Prins Eugen är inte av förklarliga skäl inte längre stamgäst hos oss, men det speciella Österlenska ljuset som han kom för är ständigt närvarande året om.

Hos oss bor ni antingen i balkongrum mot havet eller med vilsam vy över den grönskande parken. Vill ni bli lite extra bortskämda med utsikten rekommenderar vi att ni bokar något av våra rum med balkong och havsutsikt, som gör att ni kan komma ännu lite närmare soluppgången.

Oavsett vilket rum ni väljer kan ni förvänta er nyrenoverade badrum, lugn och ro – och en riktigt god natts sömn där ni förhoppningsvis vaknar som en ny människa.