Kurer

Önskar du boka behandling?

För att våra terapeuter ska kunna ge dig både din önskade tid och den behandling du valt, bör vi ha din bokning i god tid innan ankomst.

Pevonia Desert Heat​

I denna härliga kroppsbehandling får du först en peeling med Pevonias Silky Peeling. Därefter får du duscha och sedan blir det efterföljande inpackning i Pevonia Desert Heat värmande lera från Arizonas öken. Under tiden du är inpackad får du en skön hårbottenmassage. Därefter en dusch och applicering av Pevonias silkeslena kroppsolja. Peelingen hjälper till att ta bort orenheter och ojämnheter i/på huden. Stimulerar blodcirkulationen och ger en härligt mjuk och skön känsla på huden. Desert Heat leran är bra mot stela leder och trötthet. Tillför mineraler, mjukgör, balanserar och är utjämnande på huden.
Tid: 80 min. Pris: 1.390 kr

Vår Lyxkur

En skön stund för bara dig, eller en fin present till någon du tycker om! En härligt avslappnade helkroppsmassage med varm aroma olja – därefter packas du in och får en ansiktsrengöring och mask med efterföljande ansikts och huvudmassage.
Tid: 70 min. Pris: 1290 kr. 

Kuren för Honom

Uppfräschande behandling som inleds med en renande saltscrub. Efter en dusch får du massage med en varm olja med fokus på rygg, axlar, nacke och ben eller kanske hellre en ansiktsmask med efterföljande avslappnande ansikts- och huvudmassage?
Tid: 60 min. Pris: 1190 kr

I Väntans Tider

För gravida kvinnor. En massage med varm olja med fokus på ben, fötter, armar, händer och dekolletage. Därefter en ansiktsrengöring samt mask och skön ansikts och huvudmassage.
Tid: 50 min. Pris: 990 kr

Tycker du om våra produkter?​

Du vet väl att du kan köpa med dig hem många av de härliga produkterna som vi använder i våra behandlingar!
Vi använder naturkosmetik och sköna naturliga oljor och dofter – ekologiskt så mycket som möjligt!