Kurer

För att våra terapeuter ska kunna ge dig både din önskade tid och den behandling du valt, bör vi ha din bokning i god tid innan ankomst.

Stem Cell Cellulit

Helkropp eller delkropp med bla stamceller från Arganträdet och från Vallört. Reducerar celluliter, ger maximal fuktighet, förbättrar hudens elasticitet samt ger jämnare textur. Fördelaktig som kur för tex rumpa och lår. Produkter från Pevonia används i denna behandling.
Tid: 80 min. Pris 1.290 kr. Tid 40 min 795 kr

Pevonia Desert Heat

I denna härliga kroppsbehandling får du först en peeling med Pevonias Silky Peeling. Därefter får du duscha och sedan blir det efterföljande inpackning i Pevonia Desert Heat värmande lera från Arizonas öken. Under tiden du är inpackad får du en skön hårbottenmassage. Därefter en dusch och applicering av Pevonias silkeslena kroppsolja. Peelingen hjälper till att ta bort orenheter och ojämnheter i/på huden. Stimulerar blodcirkulationen och ger en härligt mjuk och skön känsla på huden. Desert Heat leran är bra mot stela leder och trötthet. Tillför mineraler, mjukgör, balanserar och är utjämnande på huden.
Tid: 80 min. Pris: 1.290 kr

Vår Lyxkur

En skön stund för bara dig, eller en fin present till någon du tycker om! En härligt avslappnade helkroppsmassage med varm aroma olja – därefter packas du in och får en ansiktsrengöring och mask med efterföljande ansikts och huvudmassage.
Tid: 70 min. Pris: 1090 kr

Kuren för Honom

Uppfräschande behandling som inleds med en renande saltscrub. Efter en dusch får du massage med en varm olja med fokus på rygg, axlar, nacke och ben eller kanske hellre en ansiktsmask med efterföljande avslappnande ansikts- och huvudmassage?
Tid: 60 min. Pris: 990 kr

I Väntans Tider

För gravida kvinnor. En massage med varm olja med fokus på ben, fötter, armar, händer och dekolletage. Därefter en ansiktsrengöring samt mask och skön ansikts och huvudmassage.
Tid: 50 min. Pris: 895 kr

 

Polaritetsbehandling – Nyhet!

Detta är en unik och väldigt behaglig och avslappnande behandling. Den lättar bland annat upp muskelspänningar och hjälper kroppen att balansera sig själv. Behandlingen är bra för alla, särskilt för den stressade nutidsmänniskan och de äldre som får för lite beröring. Denna behandling sker med kläder på.
Tid: 30 min Pris: 550 kr

Polaritetskonsultation med behandling

En genomgång av vad du är i behov av och önskar. Tittar bland annat på kroppshållning och balans som kan påverka ditt hälsotillstånd. Därefter startar vi processen med polaritetsbehandling.
Tid: 90 min Pris: 1295 kr

Personlig behandling

Återbesök efter konsultation. Personlig behandling som är ihopsatt just för dig samt övningar att göra hemma.
Tid: 60 min Pris: 930 kr

Tycker du om våra produkter?

Du vet väl att du kan köpa med dig hem många av de härliga produkterna som vi använder i våra behandlingar.
Vi använder naturkosmetik och sköna naturliga oljor och dofter – ekologiskt så mycket som möjligt.