Scrub och peeling

Önskar du boka behandling?

För att våra terapeuter ska kunna ge dig både din önskade tid och den behandling du valt, bör vi ha din bokning i god tid innan ankomst.

Pevonia Silky Peeling

Pevonia Silky Peeling är en kroppspeeling som ger en silkeslen känsla med applicering av efterföljande kroppsolja. Först blir du peelad med en Silky Peeling på kroppen. Därefter blir det en dusch med efterföljande applicering av Dry Oil Body Moisturizer som är en härligt doftande kroppsolja som är mycket lätt och ”torr” och absorberas snabbt av huden. Behandlingen hjälper till att ta bort orenheter och ojämnheter i/på huden. Stimulerar blodcirkulationen och ger en härligt mjuk och skön känsla på huden.
Tid 40 min. Pris: 795 kr

Äppeldröm Scrub

Hela kroppen blir peelad med vår mjukgörande Äppeldröms scrub som avlägsnar döda hudceller och ökar cirkulationen. Scruben består bla av Bittersalt/Epsomsalt som är känt för att hjälpa ömma och stela leder och muskler.
Efter en dusch appliceras vår egen kroppsolja med samma härliga fräscha äppelblomsdoft.
Tid 40 min. Pris 795 kr

Snygg Rygg

Detta är en ryggbehandling där vi börjar med att skrubba din rygg och dina axlar med en scrub som avlägsnar döda hudceller och ojämnheter på ryggen där det oftast är svårt att komma åt själv. Scruben har också en massage-effekt och cirkulationshöjande verkan. När scruben avlägsnats får du en skön och avstressande massage av rygg, axlar nacke och hårbotten! Sköööönt!
Tid: 30 min. Pris: 550 kr

Tycker du om våra produkter?​

Du vet väl att du kan köpa med dig hem många av de härliga produkterna som vi använder i våra behandlingar!
Vi använder naturkosmetik och sköna naturliga oljor och dofter – ekologiskt så mycket som möjligt!